Countdown Naar Kerst 2023

Countdown Naar Kerst 2023

Wij zijn ons hier al helemaal aan het voorbereiden voor de kerst we zijn al helemaal in de kerstsfeer. We helpen jou graag bij het vinden van de perfecte en persoonlijke kerstgeschenken. Met nog maar 53 dagen te gaan tot kerst, is het tijd om met de voorbereidingen te starten. Wees voorbereid en begin op tijd, zodat je ontspannen aan de feestdagen kunt beginnen.

Ontdek Unieke Kerstcadeaus

Als je bij Cobaja je kerstgeschenken shopt dan staat dit garant voor jarenlang draagplezier en een herinnering voor het leven. Bekijk de complete collectie aan unieke sieraden van hoge kwaliteit, met en zonder edelstenen.

Maatwerk voor de Feestdagen

Wil je iets extra bijzonders deze Kerst? Overweeg dan een op maat gemaakt sieraad van Cobaja. Neem contact met ons op per mail ( info@cobaja.nl ) en we bespreken de mogelijkheden. Afspraken worden tot eind november ingepland zodat er nog voldoende tijd is om de sieraden te maken.

Bezoek Ons Atelier Op Afspraak

Wil je onze sieraden van dichtbij bekijken, passen en shoppen? Je bent van harte welkom in ons atelier! Maak een afspraak via info@cobaja.nl en kom gezellig langs om de perfecte kerstcadeaus te vinden. Doe dit wel op tijd omdat de atelierafspraken beperkt zijn.

Maak deze kerst extra magisch dit jaar! Begin op tijd met shoppen en maak van deze feestdagen een onvergetelijke feest!