Sieraden In Opdracht

Sieraden In Opdracht

Sieraden In Opdracht

Iets wat ik met veel plezier doe is Sieraden In Opdracht maken. Iemand blij kunnen maken met een sieraad die zij zelf in gedachten hebben of die ik speciaal voor ze mag ontwerpen, super leuk! Er gaat wel erg veel tijd in zitten, van bedenken en het komen tot een eindontwerp tot het maken van een volledig sieraad. Soms gaan er weken of maanden overheen voor een opdracht helemaal klaar is.

In Juni 2021 ben ik mama geworden van mijn zoontje Jay en sindsdien is het heel erg zoeken naar tijd om mooie sieraden te kunnen maken. Naast goudsmid werk ik ook nog in dienst voor een baas. Momenteel geeft het meer stress dan plezier om in opdracht te werken dus ik heb besloten om de eerste zes maanden van 2022 geen opdrachten aan te nemen. In de tussentijd ga ik proberen mijn draai weer te vinden en mij richten op het maken van een nieuwe collectie.

Jullie kunnen in de webshop alle mooie sieraden bestellen die ik in voorraad heb of die in mijn collecties zitten. Dan ga ik in de tussentijd op zoek naar een nieuwe balans als mama en ondernemer. Zodra ik weer opdrachten aanneem zal ik dit hier uiteraard vermelden.

Bedankt voor jullie begrip.

 

Liefs,
Jenny