Algemene Voorwaarden

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben met betrekking op onze website of artikelen, stuur dan een e-mail naar info@cobaja.nl

Bedrijfsgegevens Cobaja goudsmid atelier:

Schweitzerstraat 42
1433 AG Kudelstaart
info@cobaja.nl
+31 6 51728270
KvK: 60102462
BTW: NL002257067B16
IBAN NL34 ABNA 0251 8915 85

Algemeen
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geeft je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Cobaja goudsmid atelier kamer van koophandel nummer 60102462.

Klachtenregeling

  1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
  3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
  5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Indien de webwinkel is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Controleer of deze webwinkel een lopend lidmaatschap heeft via https://www.webwinkelkeur.nl/leden/. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
  6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.
  7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Aanbod
Cobaja goudsmid atelier behoudt zich het recht om bestellingen te weigeren, dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te binden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Cobaja goudsmid atelier dit zonder opgave mee binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Artikelen zijn niet altijd zichtbaar op ware grootte en de weergegeven kleuren van de artikelen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling, mits het artikel voorradig is binnen 2-3 werkdagen verzonden, u zult altijd van Cobaja goudsmid atelier een e-mail krijgen met de verwachte levertijd, dit varieert per sieraad omdat alles met de hand gemaakt wordt.

De betalingsmogelijkheden zijn
• iDEAL
• PayPal
• Visa
• Mastercard
• Maestro
• American Express
• Afterpay
• KBC

Verzendkosten
De artikelen worden aangetekend verzonden met MyParcel
De verzendkosten zijn afhankelijk van de ontvangstmethode die u kiest.

Ruilen of retourneren
Wilt u producten die niet bevallen retourneren of ruilen, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst melden. U stelt Cobaja goudsmid atelier via een e-mail op de hoogte van de producten die u wilt retourneren of ruilen, of u neemt telefonisch contact op met cobaja. Daarna heeft u nog 14 dagen om het product retour te sturen.
U krijgt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 werkdagen op uw rekening gestort.
Let op, beschadigde producten kunt u retourneren maar de schade wordt doorberekend aan de consument, hiervoor altijd eerst contact opnemen met Cobaja goudsmid atelier.
Stuur het pakket netjes verpakt en aangetekend naar:

Cobaja goudsmid atelier
Schweitzerstraat 42
1433 AG Kudelstaart

info@cobaja.nl
+31 6 51728270
KvK: 60102462
BTW: NL002257067B16

Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Cobaja goudsmid atelier opgeslagen om de bestelling verwerken. Als u ervoor kiest om de nieuwsbrief te ontvangen van Cobaja goudsmid atelier worden uw gegevens ook gebruikt voor interne marketingdoeleinden zoals mailingen en nieuwsbrieven.

Aansprakelijkheid
Cobaja goudsmid atelier is niet aansprakelijk voor misverstanden, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Cobaja goudsmid atelier.

Wijzigingsrecht
Cobaja goudsmid atelier behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Cobaja goudsmid atelier.