FAQ

Hieronder beantwoord ik jullie meest gestelde vragen.
Is jouw vraag niet beantwoord? Mail dan je vraag naar info@cobaja.nl

1.Bedenkt goed aan welke hand en aan welke vinger jij je ring wilt gaan dragen,  hier zit namelijk altijd verschil in.

2.Laat dan je ringmaat opmeten bij een plaatselijke juwelier/goudsmid of maak een afspraak met mij zodat ik je ringmaat goed kan opmeten

3.Probeer niet met een papiertje je ringmaat op te meten, deze methode is niet precies genoeg en ik wil graag dat je de ring met heel veel plezier jaren kan dragen, en dan wel gemaakt op de juiste maat 😉

Bij veel van de sieraden is het mogelijk om zelf de steen te kiezen, en zoek je een bepaalde kleur dan help ik je graag met zoeken naar die ene perfecte steen voor in jouw sieraad.

Als je iemand wilt verrassen met een mooie ring dan is het begrijpelijk dat je niet de exacte ringmaat weet en aan welke hand/vinger deze persoon de ring gaat dragen.

Bestel de ring die je wilt geven in een maat die voorradig is en stuur na het plaatsen van de bestelling een mail naar info@cobaja.nl zodat ik op de hoogte ben dat de ring in de komende weken vergroot of verkleind moet worden.

Let op! Is de ringmaat voor de desbetreffende persoon niet goed? ga deze dan niet dragen maar neem gelijk contact op zodat ik de maat kunnen aanpassen. Want beschadigde sieraden worden niet retour genomen.