Ruilen en Retourneren

Cobaja goudsmid atelier streeft natuurlijk naar een optimale service voor al haar producten, diensten en verzending. Mocht het product niet aan jouw wensen voldoen en wil je, om welke reden dan ook, ruilen of retourneren dan kun je dit, zoals vermeld in onze algemene leveringsvoorwaarden, doen binnen 14 dagen na ontvangst, met opgaaf van reden. Graag vooraf even mailen naar info@cobaja.nl zodat ik ( Jenny ) op de hoogte ben van wat je zou willen ruilen en retourneren en dit alvast met je kan bespreken. Sieraden die speciaal voor jou in opdracht zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

Je hebt na het retour melden nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Zie verder onze algemene leveringsvoorwaarden en/of onze specifieke product leveringsvoorwaarden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Jouw product van Cobaja goudsmid atelier is dus ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, in originele verpakking en voldoende gefrankeerd.

Onder ‘’Cobaja goudsmid atelier’’ vallen tevens alle (bij)geleverde accessoires. Zie verder onze algemene leveringsvoorwaarden. Je dient jouw retour vooraf schriftelijk aan Cobaja te melden door te mailen naar info@cobaja.nl

RETOUR AANMELDEN

Dit kun je doen door een e-mail te sturen aan info@cobaja.nl met als onderwerp ‘Retour’. Na ontvangst van jouw mail bevestig ik ( Jenny ) jouw retour. De kosten voor het retour zenden van jouw bestelling zijn voor rekening van consument. Stuur het pakket netjes verpakt en aangetekend naar:

Cobaja goudsmid atelier
Schweitzerstraat 42
1433 AG Kudelstaart

De aanmelding en de ontvangst van jouw retour zal binnen 2-3 werkdagen per e-mail bevestigd worden. Na ontvangst van jouw retour zal ik ( Jenny ) jouw retour crediteren. Zie onze leveringsvoorwaarden. je kunt naast jouw order formulier ( pakbon ) ook het herroepingsformulier printen en meesturen. Het verbeteren van de service is iets waar ik voortdurend aan wek. Mocht je ondanks mijn inspanningen toch ontevreden zijn of een klacht hebben laat het mij dan zo snel mogelijk weten en neem contact met mij op. info@cobaja.nl.

info@cobaja.nl
+31 6 51728270
KvK: 60102462
BTW: NL002257067B16